Yol Arkadaşım Dizisi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yol Arkadaşım Dizisi Fan Sitesi

Yol Arkadaşım Dizisi Bölüm Özetleri, Yol Arkadaşım Dizisi Resimleri,

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~ Benim Annem Bir Melek ~

YazarMesaj
~ meLankoLi ~
Admin

Admin
~ meLankoLi ~

Kadın
Hobi : றüziк, گiiя, Weß Tαگαяıற..
Lakap : ЧдzЧдqмЦяЦ
<b>Mood</b> : ~ Benim Annem Bir Melek ~ Melek10
<b>Cinsiyet</b> : ~ Benim Annem Bir Melek ~ Female10
<b>Tuttuğu Takım</b> : ~ Benim Annem Bir Melek ~ F_bahc10

~ Benim Annem Bir Melek ~ Empty
MesajKonu: ~ Benim Annem Bir Melek ~   ~ Benim Annem Bir Melek ~ Icon_minitime23.05.08 14:07

~ Benim Annem Bir Melek ~ Aca1f1507c628657287690esx6

Ekranın en eğlenceli ailesi seyirciyle buluşacak
"Benim Annem Bir Melek"
Çok tanıdık ve çok komik bireyleri ile Turuncu Ailesi 30 Mart Pazar akşamı atv ekranında olacak..
Dizinde Ev hanımı Anne Neriman (Oya Başar); emekli dolmuş şoförü baba Cahit (Tarık Ünlüoğlu) ; baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşayan büyük çocuk Metin (Şehsuvar Aktaş); karşı dairede oturan küçük oğlan Çetin (Ali Sunal); Çetin’in eşi Ece (Dolunay Soysert) ; Çetin’in patronu Hayrunisa Hanım (Nilgün Belgün); Metin’in nişanlısı Nalan (Ayçin İnci); Metin’in dolmuş durağının kahyası Bir-İki Sami (Bahtiyar Engin); dolmuş şoförü Artiz (Ufuk Özkan) ile çok eğlenceli bir hayatın penceresi açılacak… Cadılığına çok cadı, ama bir o kadar da tatlı bir kaynananın etrafında, kocaman, mutlu ve çok komik bir aile !

Ev hanımı Anne Neriman (Oya Başar); emekli dolmuş şoförü baba Cahit (Tarık Ünlüoğlu) ; baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşayan büyük çocuk Metin (Şehsuvar Aktaş); karşı dairede oturan küçük oğlan Çetin (Ali Sunal); Çetin’in eşi Ece (Dolunay Soysert) ; Çetin’in patronu Hayrunisa Hanım (Nilgün Belgün); Metin’in nişanlısı Nalan (Ayçin İnci); Metin’in dolmuş durağının kahyası Bir-İki Sami (Bahtiyar Engin); dolmuş şoförü Artiz (Ufuk Özkan) ile çok eğlenceli bir hayatın penceresi açılacak… Cadılığına çok cadı, ama bir o kadar da tatlı bir kaynananın etrafında, kocaman, mutlu ve çok komik bir aile !
https://yolarkadasim.forum.st

~ Benim Annem Bir Melek ~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ~ Annem Dizisi ~