~ meLankoLi ~
Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 40 Şehir : ¤ Kαуıρ ∫єђiг ¤ Hobi : றüziк, گiiя, Weß Tαگαяıற.. Lakap : ЧдzЧдqмЦяЦ <b>Mood</b> : <b>Cinsiyet</b> : <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Feridun Düzağaç - Şarkı Sözleri 26.03.08 19:35 | |
| Özledim - Feridun Düzağaç
Bir yıldızın gökten kaybı kadar arsız Ah bu gidiş çok zamansız Sensizliğin tam ortasında Oyunsuz, oyuncaksız
Ellerin .elerin Şimdi ellerin elleri Şaçlarından bir yol inerdi ortasında ellerimin Şimdi bir akarsu misafir içimde gözlerimin
Gözlerin .gözlerin Bazen susar, bazen bağırır yaralanmış sözlerin Senin suskunluğunda bir çığlık Vuruverir özlemin
Özledim .özledim Ben acılarımı dışladım Seni kendime eşledim Yokluğunda yağmur oldum Saçlarını düşledim Özledim .özledim .özledim
Beni Vur - Feridun Düzağaç
Bir ince pusudayım, Yolumun üstü engerek Bir yolun sonundayım Sessizce tükenerek Ben senin sokağına ulaşamam dardayım, O masum gözlerine bakamam firardayım Oysa ben bu gece yüreğim elimde Sana bir sırrımı söylecektim Şu mermi içimi delmeseydi eğer Seni allıp götürecektim Beni vur Beni onlara verme Külüm al uzak yollara savur Dağılsın dağlara dağılsın vur Öykümüz ama sen ağlama dur
Bir ince pusudayım Bu gece zehir zemberek Bir yolun sonundayım Sessizce tükenerek Ben senin ellerine ulaşamam dardayım O masum hayallere dalamam ölmekteyim Oysa ben bu gece yüreğim elimde Sana bir sırrımı söylecektim Şu mermi içimi delmeseydi eğer Seni allıp götürecektim Beni vur Beni onlara verme Külüm al uzak yollara savur Dağılsın dağlara dağılsın vur Öykümüz ama sen ağlama dur
Nadas - Feridun Düzağaç
Otlarım yanar sensizlik nadasında Toprağım, birazcık dinlensizn, büyüsün yeşersin Gelmeyişin.. Hiç bi sey diyen bi cümlenin ortasına terkedilmiş bi Kelimeyim.. Öznesiz, zamansız, zarfsız, mektupsuz, adressiz
Seni arar durur bir köR ebeyim Çık orataya ne olur yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti çok zaman geçti Haber vermeden gelme ne olur ürker tenhalığım kıskanır Ağlar belki Ben ağlıyamassam gücenme ne olur Gözlerim bitti gözlerim bitti
Dört yanım hasret Unutulmuş bir ada gibiyim Açıklarımda batmış yüzbinlerce gemi Limanım yoksun yastan
Seni arar durur bir kör ebeyim Çık orataya ne olur yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti çok zaman geçti Haber vermeden gelme ne olur ürker tenhalığım kıskanır Ağlar belki Ben ağlıyamassam gücenme ne olur Gözlerim bitti gözlerim bitti.. | |
|