Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 40 Şehir : ¤ Kαуıρ ∫єђiг ¤ Hobi : றüziк, گiiя, Weß Tαگαяıற.. Lakap : ЧдzЧдqмЦяЦ <b>Mood</b> : <b>Cinsiyet</b> : <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Öneri ve Şikayetleriniz 08.12.07 4:09
Öneri ve Duyurularınız Site Yönetimi Tarafından Değerlendirilip, Karara Bağlanır.
Varsa Şikayetlerinizi Ya Da Forumda Görmek İstediğiniz Önerilerinizi Yazabilir, Bizimle Paylaşabilirsiniz.
yolarkadasim.forum.st
:::küboscuk:::
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Şehir : ¢σσσσкк υzαкℓαя Hobi : уσℓ αякα∂αѕιм... Lakap : :::кüвσѕ¢υк::: <b>Mood</b> : <b>Cinsiyet</b> : <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 30/05/08
Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz 30.05.08 19:50
benim örnegim imza bölümü acilsin, gelecek bölüm tahminleri, bölüm ardinlan, forum oyunlari ve sohbet gibi yerler, yol arkadasimi izlee falan... böle bisi acilsin ve ben avatarimi nerden ekliyebilecegimi cok merak ediyorum yardimci olurmusunuz?
YoL ArKaDaŞıM
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 40 <b>Mood</b> : <b>Cinsiyet</b> : <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 28/05/08
Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz 30.05.08 20:37
ßen YarDımCı oLayım ProFiLe TıkLayıp En Üstte Yazan SeçenekLerden Avatarı Seçip DeqiŞtireßiLirSin
ßu arada imza ßöLümü qeRçekten Hoş Olur..
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Şehir : ¢σσσσкк υzαкℓαя Hobi : уσℓ αякα∂αѕιм... Lakap : :::кüвσѕ¢υк::: <b>Mood</b> : <b>Cinsiyet</b> : <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 30/05/08
Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz 31.05.08 15:41
tesekkürler
NiLGaMzE
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Şehir : İzmir Lakap : Çılgın gitarist..(: <b>Mood</b> : <b>Cinsiyet</b> : <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 28/05/08
Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz 03.06.08 17:36
benim önerimde oyun bölümü açılsın yani herkesin oynayabilceği bi oyun bölümü valla bn aklımda çok güzel oyunlar var şimdiden
Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz 06.06.08 18:38